Dziļās sērās paziņojam, ka mūžībā devies mūsu cienījamais un ilggadīgais kolēģis, izcilais skrējēju treneris Leonīds Strekalovskis

1939.g. 9. oktobris - 2021.g. 12. jūlijs

Treneris L.Strekalovskis visu savu darba mūžu strādājis ar sirdi un dvēseli un sagatavojis daudz labus un izcilus vidējo un garo distanču skrējējus un skrējējas – gan olimpiskās dalībnieces, gan Eiropas un pasaules čempionātu medaļu ieguvējas, kā arī neskatāmus Latvijas čempionus un čempiones. Kā zināmākās sporta skolas “Arkādija” audzēknes jāmin mūsu pašu treneri un olimpieti Anitu Klapoti, olimpieti Jeļenu Čelnovu – Prokopčuku, olimpieti Irinu Latvi (tagad Sļesarenoku), Eitopas junioru čempioni Innu Poluškinu (tagad Žolneroviču), Jeļenu Štinu (tagad Ābeli), Danielu Fetceri, Patrīciju Cīruli un šobrīd labāko vidējo distanču skrējēju Kamillu Vanadziņu.
Treneri L.Strekalovski sporta skola “Arkādija” vienmēr atcerēsies kā sirsnīgu un lielisku kolēģi, kurš savu trenera darbu darīja loti atbildīgi un pašaizliedzīgi.
Izsakam visdziļāko līdzjūtību visiem piederīgajiem, kā arī ilggadīgajam trenera komandas biedram- trenerei Anitai Klapotei un viņu audzēkņiem un vecākiem, kas diendienā bija kopā ar mīļo treneri.

Sporta skolas “Arkādija” kolektīvs

Foto no Latvijas Olimpiskās komitejas arhīva.